Projectes

Alguns projectes en els que he treballat:

UNDOS ARQUITECTURA COOPERATIVA

Undos arquitectura és una cooperativa ubicada a Bordils dirigida per l’Estel i en Ramon i que en poc temps i bona feina ha crescut. Necessiten contextualitzar els seus trets diferencials i fer una definició de marca que s’adeqüi al seu moment actual, ja que estan immersos en un procés de rebranding.

M’encarrego de fer diverses sessions d’acompanyament per analitzar quins són aquests trets diferencials, definir el target al que ens dirigim i com concretem i optimitzem la comunicació d’Undos.

Posteriorment, m’encarrego de l’estructuració i la creació de contingut de text del nou web del despatx. El repte d’aquest nou web és trobar un to professional però alhora informal i fresc i aglutinar en un mateix espai informació dirigida a 3 sectors diferenciats: públic general, cooperatives d’habitatge i administració pública.

TERRITORI FESTIVAL IBIZA

Festival Internacional de performance art ubicat a Eivissa i nascut en plena pandèmia el setembre del 2020. Realitzo tasques de cap de comunicació, a més de gestió i producció durant les dues primeres edicions.

Les necessitats del festival són diverses ja que compta amb un target molt ampli i té una durada d’una setmana (edició 2020) i dues setmanes (edició 2021) comptant amb activitats d’exhibicióformació professionals ubicades en espais urbans naturals i expositius.

Imprimir

Marca de l’Ajuntament de Celrà que engloba tots els esdeveniments culturals del municipi. Celrà és un municipi proper a la ciutat de Girona amb gran tradició artística essent un punt de referència en l’àmbit de les arts escèniques, la dansa i el circ.

M’encarrego de l’estructuració i la creació de contingut del nou web celracultura, que té com a objectiu a aglutinar, informar i gestionar totes les activitats vinculades a l’àrea de cultura del municipi i tots els seus equipaments vinculats.

També creo la campanya de llançament de la nova marca i l’eslògan “Fent camí amb la Cultura”. Per aconseguir més ressò mediàtic partim d’una campanya amb inspiració conspiranoica.

Pedralbes (9)

El monestir de Pedralbes, situat a Barcelona, és una joia de l’art gòtic català, amb el claustre més gran i ben conservat del món i amb una història de 700 anys. Gestionat des dels anys 80 per l’Ajuntament de Barcelona es transforma en gran part en un espai de museu on a més de visitar l’edifici es pot gaudir de l’obra que forma part del fons propi del monestir. O participar de les nombroses activitats per a tots els públics programades setmanalment.

M’encarreguen la gestió del seu compte d’instagram, crear una estratègia amb influencers així com executar campanyes de promoció digital. Amb l’objectiu general de crear nous públics.

Grop (5)

Restaurant situat al poble de l’Escala (Alt Empordà) regentat per la Carmen, una persona amb carisma i que cuida cada detall del seu projecte.

Em fa l’encàrrec de gestionar i dinamitzar les seves xarxes socials per tal de traslladar l’ànima del local al digital. El Grop es caracteritza per tenir un servei molt pròxim amb la clientela i volen que aquest fet també es reflecteixi a les seves xarxes socials.

Miquelitus

Restaurant situat al port d’Eivissa (Illes Balears), molt cèntric, dinàmic i amb molta ànima. 

Les meves funcions dins el restaurant s’emmarquen en tot allò relatiu amb la creativitat i la comunicació, tant interna com amb els mitjans. En els 3 anys en els que vaig estar implicada en el projecte em vaig encarregar de dissenyar campanyes de branding personalitzades, gestió i creació de contingut per a xarxes socials, creació de contingut per a mitjans off i online, organització d’esdeveniment, creació i producció de l’agenda de concerts, exposicions i activitats de periodicitat setmanal.

Fotos: Isa Sanz.

La Peineta (2)

Productora d’esdeveniments especialitzada en l’àmbit del flamenc, d’inspirada dionisíaca i amb clara vocació provocadora. Amb l’objectiu de crear un nou concepte de festa que barrejava la cultura de club amb el flamenc va comptar amb les actuacions d’Antonio Carmona, Josemi Carmona, La Terremoto, Rafael Amargo o Tomasito, entre d’altres i es va programar al Club cabaret Lío, del port d’Eivissa.

Les meves funcions per al projecte de La Peineta van ser les de cap de comunicació, de logística i producció.

Rupià (2)

Un local social a la plaça d’un poble empordanès, de pedra i molt viu. En aquest poble en Pepe i la Joana van donar vida al bar de la Plaça d’Avall amb platets deliciosos, producte de qualitat, bon ambient i actuacions musicals.

Les meves tasques van ser crear el contingut per les seves xarxes socials (facebook i instagram) i puntualment proposar actuacions musicals. Un luxe de clients i de projecte!

La Cantonada (2)

Un restaurant en un poblet capital de comarca, on a més del menjar també hi tenen molta importància les plantes, els llibres i la ceràmica.

Em fan l’encàrrec de gestionar el seu instagram, el creem de zero i cerquem una imatge que representi les passions dels propietaris i que van més enllà de la restauració, englobant el gust per les coses delicades i amb personalitat. 

La Marinera

Un xiringuito amb ànima de restaurant a la platja de Torre Valentina (Baix Empordà). Els seus propietaris lideren el projecte amb fermesa i amb un clar objectiu transformador, ecologista i amb segell propi.

Em fan l’encàrrec de gestionar i dinamitzar les seves xarxes socials per tal de visibilitzar tota la feina que hi ha darrera del projecte i donar un espai també per a difondre els esdeveniments que organitzen per petits i grans.

Duquesa de Cardona (2)

L’Hotel Duquesa de Cardona és un boutique-hotel ****S, situat al Passeig Colom de Barcelona. en un edifici emblemàtic i molt cèntric amb una terrassa espectacular situada a primera línia de mar i amb un equip de professionals molt potent al darrera.

Em fan l’encàrrec, com a part de l’equip de professionals liderat per Núria Garcés, de gestionar les seves xarxes socials. Assessorant, creant i dinamitzant un contingut més fresc que apropi el potencial de l’hotel a persones locals, iniciant la difusió d’una nova etapa marcada per els esdeveniments setmanals programats a la seva terrassa.

Connecta Lab (1)

M’encarreguen una formació (teòrica i pràctica) sobre comunicació digital i xarxes socials per a les tècniques de l’ajuntament. Amb l’objectiu de capacitar en l’ús de les eines de comunicació digital, treballant conceptes com la comunicació corporativa, les bones pràctiques i la necessitat de definir una estratègia.

Celrà (1)

Acompanyament en comunicació i estratègia digital per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà. Així com creació de nous públics.

Responent a les necessitats que presenta l’àrea de cultura definim una estratègia de xarxes socials, duent a terme també una campanya d’anuncis offline i online. A més treballem per plasmar tota aquesta feina en l’entorn digital també en l’espai que ocupa l’Ateneu de Celrà, fent que sigui més accessible, alegre, còmode i proper. Treballant amb la premissa que dinamitzar l’espai també parla de la comunicació i viceversa.

Pedra Ventosa (1)

Pedra Ventosa neix com un cicle de música i poesia en una sala d’estar amb encant en una masia de Ravós del Terri (Girona). I que a més es complementa amb un espai on fer formacions.

Amb l’ànim d’oferir un espai on aprendre sobre comunicació digital i xarxes socials,  inicio un grup de classes setmanals especialment enfocat a persones que ja les utilitzen en els seus projectes i volen optimitzar-ne l’ús. Setmana rere setmana aprofundim en diversos aspectes relacionats amb els continguts, els mass media, el paper corporatiu de les xarxes socials i un llarg etcètera,

La Placeta

La Placeta és una casa de pedra a Verges (Baix Empordà) increïblement bonica i acollidora on s’ubica el projecte del mateix nom. Liderat per la Misa Auquer i amb una trajectòria molt llarga acull tot tipus d’activitats culturals formacions i espais per al creixement personal.

Amb l’ànim d’oferir un espai on aprendre sobre comunicació digital i xarxes socials,  inicio un grup de classes setmanals especialment enfocat a persones que ja les utilitzen en els seus projectes i volen optimitzar-ne l’ús. Setmana rere setmana aprofundim en diversos aspectes relacionats amb els continguts, els mass media, el paper corporatiu de les xarxes socials i un llarg etcètera,

Connecta Lab (3)

Des del programa 30 Plus, del Consell Comarcal, que  treballa per a integració laboral de les persones de més de 30 anys, em fan l’encàrrec de formar a diverses persones en l’àmbit de  la comunicació digital. 

Són classes intensives de diverses setmanes on la idea és complementar i potenciar els coneixements de les alumnes per tal que els puguin aplicar en l’entorn laboral. Concretament en el sector de la immobiliària, la dinamització d’entitats o el comerç local.

Calonge

Des del Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge (Baix Empordà) em fan l’encàrrec de facilitar diverses formacions per a persones emprenedores. Treballem l’ampli concepte “xarxes socials” i també sobre màrqueting digital aplicat a Facebook Ads.

L'Amor no és l'Hòstia

El projecte l’Amor no és l’Hòstia liderat per l’associació Brainstorming de Girona pretén mitjançant les eines del hip hop fer reflexionar al col·lectiu de joves sobre les violències masclistes. 

Va ser una iniciativa molt rellevant en el seu moment que va començar com a un projecte modest i que amb la gran feina d’un equip petit de persones vam aconseguir suports institucionals i ressò considerable en els mitjans de comunicació. El projecte va implicar artistes locals underground i d’altres amb projecció internacional de l’àmbit de rap i va consistir en la creació d’un rap col·lectiu que denunciava les violències de gènere. La gira va passar per moltes poblacions de Catalunya i les Balears.

La meva implicació en el projecte va començar com a assessora en comunicació inclusiva i finalment també vaig formar part de les àrees de producció i premsa.

Si tens ganes de veure el videoclip resultant, fes clic.

Un cop acabat el projecte l’hem seguit difonent a instituts, centres cívics, ajuntaments i espais vinculats a ONG’s per tal de seguir aportant estímuls positius envers l’eradicació de la violència masclista. Pensem que el projecte de l’Amor no és l’Hòstia és un gran de l’empoderament de les persones joves per aportar accions positives al discurs social que els presenta com a actors socialment passius.

Grup de Gènere (1)

Grup format l’any 2010 i en actiu fins el 2018 que es va crear amb els objectius de treballar el gènere i la interculturalitat des d’una òptica menys institucionalitzada. Amb accions que tenien com a objectiu la formació, sensibilització i visibilització entorn aquestes temàtiques per donar veu a protagonistes reals i divulgar mitjançant altres llenguatges.

Les protagonistes son dones del nord, dones del sud, de 0 a 100 anys i més. Formades en universitats, amb titulacions com: valentes, colpejades, pioneres, oblidades, reinventades, petites, protagonistes, silenciades, fortes, de colors o en blanc i negre.

Els llenguatges utilitzats van ser: el teatre, la creació de materials didàctics especialment visuals, la música, les presentacions curtes, les formacions completes que donaven veu a les seves protagonistes, les visuals, les accions performatives.

Totes aquestes peces per elaborar un mapamundi sense fronteres, amb prismes i realitats definides amb línies més corbes que rectes. I amb l’art com a via de reivindicació, llenguatge directe, inclusiu, creatiu i sinuós. Per interactuar amb les persones que ens escolten i que ens veuen.

Dins el col·lectiu jo m’encarregava de les tasques de comunicació i producció de les activitats, recerca d’informació i creació dels materials didàctics tenir cura de la comunicació i les relacions internes.

Enginyers sense fronteres

Creació col·lectiva del material didàctic “Àfrica, una cultura de Mallorca”, guardonada amb el premi solidaritat 2013 atorgat pel Consell de Mallorca.

El grup de treball estava format per professorat de formació secundària i cicles formatius. La meva aportació era com a experta en mirada de gènere i intercultural. Vaig liderar la unitat didàctica dedicada a la comunicació inclusiva.

Paula Grande (1)

Dins dels serveis de representació artística de la cantant Paula Grande m’encarrego de l’assessorament en la gestió de les seves xarxes socials, obrir nous perfils, ordenant els continguts, assessorar-la en campanyes digitals i optimitzant els continguts. També, juntament amb la discogràfica U98 Music, coordinar les accions de promo offline i aparicions a premsa.

Rusó Sala

Dins dels serveis de representació artística al cantautora Rusó Sala també em vaig encarregar de la gestió de les seves xarxes socials, creant nous perfils, ordenant els continguts i assessorar-la en campanyes digitals per tal d’optimitzar la comunicació de la seva carrera musical.

Ian Sala (1)

Dins dels serveis de representació artística al cantautor folk de regadiu Ian Sala també m’ocupo de la gestió de les seves xarxes socials i especialment en l’assessorament i optimització de continguts. Així com ocupar-me, juntament amb la discogràfica Satélite K, de coordinar les accions de promo offline i premsa.

CUPULA DE MOCABRES_GLORIA RABASSA

El projecte de la Gloria s’emmarca en l’àmbit de la moda, el color i l’art teràpia. Una marca amb llarga trajectòria que ara dóna un gir subtil.

Em fa l’encàrrec d’ajudar-la a posar ordre als textos de la seva web. Estructurar el contingut visual i de text per tal de definir una veu pròpia. Així com diverses sessions de formació en xarxes socials, per tal de crear un contingut acord als objectius de la marca.

Aquesta web utilitza cookies per millorar la teva experiència.    Veure Política de cookies
Privacidad